Sukellus

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Hyvinkään Urheilusukeltajat ry

Koneenkatu 5

05830 Hyvinkää

Y-tunnus 0831032-9

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Seuran sihteeri

sihteeri@hyvinkaanurheilusukeltajat.fi

3. Rekisterin nimi
Hyvinkään Urheilusukeltajien jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Lain tarkoittama yhdistyksen (jäljempänä seuran) jäsenluettelo ja sen tarkoitusperien toteuttaminen

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja jäsenestä:

– nimi
– puhelinnumero
– osoite
– sähköpostiosoite
– jäsenkategoria
– sukupuoli
– kilpailulusenssit / sukellusvakuutustiedot
– sukelluskoulutus (kortitustiedot)
– toiminta yhdistyksen luottamustehtävissä
– kansalaisuus

Tiedot saadaan seuran jäseniltä

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta säännöllisesti tietoja kolmansille osapuolille. Sukeltajaliitto ry:lle ilmoitamme henkilötietoja  jäsenyysasioiden hoitamiseksi ja erilaisten sukelluslupien hakemiseen (esim. suoja-alueluvat ja Sotamuseon sukellusluvat)

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeet
Rekisterinpitäjän sivuilla saatetaan käyttää evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.