Sukellus

Sukelluskoulutus CMAS kurssi koulutusjärjestön ohjeilla

CMAS sukelluskokeilu ja sukelluskoulutus kurssit

Sukelluskoulutus CMAS kurssi koulutusjärjestön ohjeilla. Koulutamme aloittelevia sukeltajia sekä tarjoamme CMAS jatko koulutus polkua sukellus jäsenille.

Turvallinen ja miellyttävä sukeltaminen edellyttää asianmukaista koulutusta ja harjoittelua. Sukelluksen koulutusohjelmat etenevät portaittain ja perustuvat jatkuvan koulutuksen periaatteeseen. Sukeltaja voi kehittää omaa osaamistaan tarpeidensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaisesti läpi koko sukellusuransa.

Peruskursseilla opitaan lajin perustaidot, jatkokurssit syventävät sukellustietoja ja -taitoja ja erilaisilla erikoiskursseilla ja taitokoulutuksissa perehdytään syvällisesti yksittäisiin sukelluksen osa-alueisiin.

Sukeltajaliitto ja sen jäsenseurat tarjoavat CMAS- standardien mukaista koulutusta snorkkelisukelluksessa ja laitesukelluksessa.

Ajellaan sukeltaessa ja haetaan kokemuksia
Ajellaan sukeltaessa ja haetaan kokemuksia

Kysy tarjous

CMAS introductory scuba experience sukelluskokeilu. Tervetuloa kokeilemaan laitesukellusta yhdessä ystävien, työyhteisön tai polttariporukan kanssa.

390,00€

CMAS One Star Diver P1 laitesukellus peruskurssi aloittelevalle sukeltajalle. Osaavien kouluttajien opastuksessa harrastuksen aloittaminen on turvallista.

100,00€

CMAS Enriched Air Nitrox Diver seoskaasu sukelluksia -kurssin tavoitteena on perehdyttää aloittelevat tai kortitetut laitesukeltajat nitroksisukeltamisen teoriaan ja käytäntöihin.

100,00€

Nitrox Gas Blender -kurssin tavoitteena on opettaa kurssilaiset laskemaan ja sekoittamaan sukelluskäyttöön tarkoitettuja nitroksiseoksia noudattaen yleisesti hyväksyttyjä turvallisuuskäytäntöjä ja standardeja

120,00€

CMAS two star P2 laitesukellus jatkokurssi sukeltajalle. Syvennetään opittuja tietoja ja taitoja. Suunnittellaan syvempiä sukelluksia turvallisesti

120,00€

CMAS Three Star Diver P3 Syventäväkurssi laitesukelukseen. Kurssin jälkeen sukeltaja voi toimia kursseilla koulutusavustajan tehtävissä.

175,00€

CMAS Rescue diver laitesukellus turvallisuus kurssi. Tämä on eräs tärkeimmistä kursseista, jossa sukellusturvallisuus on koko kurssin keskiössä.

Jääsukellusta kuivapuvulla Iso-Melkutti
Jääsukellusta kuivapuvulla Iso-Melkutti

85,00€

CMAS Dry Suit kuivapukukurssi kuivapuku kurssilla opitaan kuivapukusukeltamisen perusteet ja ehkäistään yleisimpiä sukeltamiseen liittyviä riskejä

Sukellusta jään alla - Erikoiskurssi

70,00€

Jääsukelluskurssi Ice Diver opettaa ne tiedot ja taidot joiden avulla sukeltaja voi sukeltaa turvallisesti jäätävissä olosuhteissa.